LIZAA DAAAAAAAAG

Jag ska sova hos Liza idag. Vi ska köpa ben and jerrys, godis, chips, kakor och massa sånt att tjocka oss med :D Najsigt värre lixom ;) Hon skulle hämta mig vid 2 och jag ligger lixom fortfarande i sängen (A) Så jag borde egentligen gå upp nu, i alla fall snart. Nu vet ni att jag inte kommer blogga mer på heeela helgen :P och ja som bloggar sååå ofta :P
soo long suckers :D



...

Fy fan vad jag hatar 2010! Detta år kan seriöst bara gå och dö. Jag vill ha tillbaka 2009!

Tjohooo -.-'

Jag har prov på ryska revolutionen och första världskriget imorn.
Skjut mig någon? Jag har inte pluggat NÅGONTING förrens idag, jag e sååå körd D:


Bra låtar och idrottslektion

Jag skiter seriöst i hur B det är att bli kär i en melodifestivalen låt, men denna äger faktiskt! Minna och jag satt och knarkade den och SLEEPLESS idag medans vi planerade vår idrottslektion. Det var trevligt :D
Safari gillar inte inte min enter-knapp så ni vet D:

Keep on Walking - Salem Al Fakir
Sleepless - Eric Saade


Jahapp :D

Jag hatar seriöst mig själv som bytte lösenord på min blogg, jag skriver lixom alltid fel. -.-'' Men jag är för lat för att byta tillbaka så vi kan ju låssas att det är därför jag inte bloggat så mycket, eller? (A)

Nu tänkte jag i alla fall berätta om min helg, varesig (?) ni vill höra eller inte x).
Såå, i fredags gick jag hem och tråkade, kollade på film och åt chips, det var faktiskt ganska trevlig att slippa bråket om vilken film man ska se :P men jag hittar fortfarande inte STAR WARS III och det är sjuuukt irriterande för den ville jag verkligen se. Sen hittar jag inte heller ettan och tvåan D:

I lördags dårå så vaknade jag super mega tidigt för det e nåt fel på min gardinsak så det blir jätteljust i mitt rum (ska fixa bild, så ni kan se mitt lidande). För när det är ljust kan man INTE sova, så är det bara.
Men sen vid tre mötte jag underbaraste och sötaste Sofia och Hanna i stan. Vi gick runt lite och Hanna fixade lite med sina smyckeskedjor och sånt. Hon köpte även några söta kläder på BikBok.
Vi tre skulle nämligen äta på Friday's. Jag säger bara att det är extremt najsligt att stå på deras VIP-LISTA, resten är ni nog smarta nog att räkna ut själva ;).
Men det läskigaste på hela kvällen var när jag och Sofia skulle ta ut pengar för deras kortsak var trasig :/ Då började nån läskig gubbe prata med oss och försökte typ sälja knark eller nåt annat skumt till mig!!! LÄSKIGT SÄGER JAG BARA.
Vi sov hos Hanna och kollade på melodifestivalen, åt godis, pratade med max ;), hade myspys (A) och kollade på 17 again :D Jag tror jag somnade runt 3, Sofia oxå men inte Hanna för hon låg och messade med maxibooiii.

Idag då så kom jag hem och städade mitt rum, gjorde mig klar för "släktträff" hemma hos min farfar, men eftersom jag har dans på söndagar kunde jag inte stanna så länge.
Jag känner mig extremt löjlig på dansen btw, men det e trevligt folk där i alla fall :D



Som ni märker har jag inte pluggat NÅGONTING i helgen D: jag är sååå körd för detta har jag i veckan (som jag vet):
*Muntligt nationellt matteprov
*Skriftlig inlämning på syslöjden
*Engelska nationellt
*Planera idrottslektion
*STOOORT so prov
*Engelska läxa
+ saker som ja vet att jag kommer få i läxa i veckan.

ps. jag vet att man inte ska plugga till nationella men man e nervös i alla fall .ds


Så lid med mig eller nåt (A) HEJDÅÅÅÅÅ FOLKEEET :D PUSS OCH KRAM PÅ ER


Torsdag

Just nu sitter jag och försöker lära mig allt om DNA-aminosyror-kvävebaser-gener-kromosomer-kloning-mutationer osv. Det ska jag sitta och göra heeeela tiden fram tills klockan åtta då det är vampire diaries och efter det är det Bella och Tyra show. Det är liiite allmänbildning, typ ^^

Men i alla fall nu måste jag verkligen fortsätta för att annars kommer det inte gå bra på provet imorn D: Jag ska nog försöka få ihop ett inlägg ikväll där jag kan skriva något intressant.

Hejdåååå ^^

och ja, jag ska fixa denna snart, när jag har tid :D

Mwhaha

Hej jag heter Linnea
Jag tror inte på gud, jag tror på Filip men jag avgudar Marie
Jenny suger på matte:)
Oskar och Alice kommer bli tillsammans
Och jag kommer få en kyss av Elisabeth nästa år.
Hanna tror på jultomten och Lovisa kommer bli modell.
Nanna kommer vara med i Big brother i framtiden:) Stetler kommer vara utseendefixerad och Carl brukar glömma att duscha.
Men emma gillar att bada naken och Josefine har tre bröst, Minna Kommer bli polis och av misstag döda Liza men folk bryr sig mer om att Patrik inte kommer till skolan nästa vecka för att Philip
har kidnappat henne/honom. Men det gör inte så mycket för Sofia Är snygg!
Gör så här: Bläddra i din kontakt lista och stanna slumpvis! Lycka till!

Ojdå, intresseklubben har visst redan gått upp i rök...

Liza vill att jag ska bli bättre på att blogga. Jag lovar dig att jag ska försöka i alla fall;) Och så ska jag bli bättre på att kommentera din blogg oxå! Det lovar jag :D
Vilket enoooooomt intressant inlägg här (A)

Filmtaaajm

Jag hyrde en film idag, Tracey. Den var skum, så skum att jag inte ens orkade se mer än 10 minuter för jag fattade precis ingenting. Så nu ska jag se 10 things I hate about you i stället. :D Den är superbra!
Nu orkar jag seriöst inte blogga mer, för jag är trött och har som vanligt inget roligt att skriva D:
Hoppas alla har en bra fredagskväll :D

Sovaaaaa

Minna och jag ska åka till romme imoooorn :D Det ska bli superkul och det blir andra gången på en vecka, najsigt värre dårå ^^
Så om vi ska vara liiite levande imorn måste vi sova nu, för vi ska upp HALV 6!
Godnatt allihopa (alla mina 4 läsare x))



RSS 2.0