Äntligen Fredaaag :D

Sleepover hos Minna nuuu. Vi ska tjocka oss med BEN AND JERRYS och andra onyttigheter.
Återkommer imorn ;)

Jag tror jag är en av historiens lyckligaste personer just nu.
Vad gör man utan sina vänner? ♥

Pluggelipluggplugg

Nu råkade jag komma på att jag har engelska läxa till imorn, kanske spanska läxa (?). Sen till torsdag har jag fysik och på fredag har jag matte och svenska läxa.
Detta är ändå ganska lite läxor, YAY :D Jag kanske kan ha ett liv ändå. Fast nu ska jag vara en no-lifer och pluggeliplugga.
Låt oss hoppas att Barbro börjar äta på mina läxor så att jag inte kan göra dem. ^^
Juste och enter funkar inte när jag bloggar med safari, men jag e för lat för att byta till firefox just nu (A)



"Kram Lenna"

Jag ville bara skriva att jag faktiskt inte var seriös med mitt förra inlägg, om nu någon trodde det. Men jag e iaf sjuk och det e inte trevligt D:
Skumbanan


TISDAAAG

Buhu, jag ligger hemma i sängen och är sjuk. Inte så kul, men man fick iaf en anledning att se på film hela dagen *blink-blink*.
Mer roande än så är inte mitt liv just nu. Baajbaaj suckers ^^(<--- den OBLIGATORISKA Lenna smilisen foreveeeeeewwwwaaaaa!!!).

DANSDAAAAAAAG

Idaaaag har hag pluggat, städat och DANSAAAT med Lizaa. Vi ska lära oss koreografin (stavning?) till Beat It. Det är super mega kul och nu ska vi öva stenhårt på det och äga sönder alla andra nästa Söndag... Hehe

Nu ska jag plugga vidare med min dumma spanska och sen ätaaaaaa :D

Hejsvejs


Folk gör mig irriterad

JAG ÄR INGEN DVÄRG!

Då har vi rätt ut det oxå idag. :D

Skridskor

Jag åkte aldrig till Minna idag. Hon mådde inte bra och så imorn behöver jag vara hemma tidigt, så jag hinner plugga lite innan Liza kommer. Vi ska nämligen på dans imorn och äga ut alla, så det så.x)

Hanna undrade om jag ville åka skridskor med henne idag så jag har åkt ett HELT varv runt rönningesjön på ca en timme. Vi var jätteduktiga, faktiskt. Det var jättelänge sedan jag åkte. Ville bara påpeka det. :P Sen är mina fötter döda efter det oxå.
Jag ramlade faktisk BARA två gånger, Anton. Det är heeelt okej att göra det. Du kommer ångra dig ikväll. -.-'

Nu ska jag plugga lite mer spanska och sen äta middag någon gång och sen träffa Hanna igen och Victor, Anton och Emil. ;)


Morgooon

Nu sitter jag och äter frukost. Intresseklubben anteckar...
Jag måste städa mitt rum OCH packa innan ett, för då blir jag hämtad av Minna. Jag förstår inte hur jag själv tänker ibland. Menmen det måste funka ändåå.
Hehe, jag har egentligen inte alls tid att skriva i bloggen nu, men den är ju lätt förstprioriterad ^^ vet inte om det är ett ord men jag kan ju uppfinna ett helt nytt ord annars :D
Jag vill bara avsluta mitt morgoninlägg med att philadephia ost med tomat och pesto smak FAKTISKT är gott.



Dans och lite annat sånt

Jag är super död efter igååår. Mina fötter gillade tydligen inte att gå i mina converse. D: Taskigt värre...

Men i alla fall så var alla nior i Täby i täbban och dansade. Jag kom typ dit med inga förväntningar alls och ville bara gå hem. Alla stod i små "gäng" och man kände sig jätteliiiten.
Sen började alla dansa, det var mega kul, faktiskt. Jag hittade massa gamla klasskompisar och folk man inte träffat på jättelänge. Men roligast var det att dansa med helt random folk som man inte kände. Det var bara att bjuda upp någon och dansa. Så jag dansade med ganska många. Det pinsamaste var när jag skulle dansa med en kille och då skulle vi dansa KYCKLINGDANSEN!!!! men det var ganska kul det med ^

Nu sitter jag och chattar med Liiizaaa.
Idag skulle jag egentligen ha hittat på något med Tobbe, men när jag kom hem la jag mig på sängen och nästan somnade så det var ju inte så stor idé D: Men vi ska hitta på något någon annan dag förhoppningsvis. ^^

Imorn ska jag jobba med dansprojektet hemma hos Minna. Vi får se hur det går, för vi måste hitta en film eller video. :P Ska sova hos henne oxååå.

PÅ SÖNDAG BÖRJAR DANSEN, JAG ÄR TAGGAD TILL TUSEN LIZA!!!


Jag har inga bilder från danseeen D: men folk får överleva ändå, det hoppas jag seriöst att ni gör.




Bildarbete och annat småkul

Jag sitter och jobbar med mitt bildarbete. Eftersom jag har noll talang går detta inte så bra. Sen ska det ju vara klart om tre veckor, min takt är inte snabb på något sätt. Jag ritart "figurer". Mer får ni se när det e helt klart.

På torsdag är det dans i Tebban. Det kommer bli intressant, jag ska iaf dansa med Minna. Vi kommer vara bäst och vi ska fixa en egen bugg-tävling, så det så.

Nu borde jag verkligen fortsätta med bilden, sen ska jag läsa Mina drömmars stad och plugga lite kemi. Engelskan har jag redan varit extremt duktig och gjort.



Jag är inget fan av techno men denna låt äger faktiskt!
Tropical - Atomic Inc



Nu ska jag verkligen bli klar med detta!



Streetdance

JAG OCH LIZA SKA BÖRJA PÅ DANS!!!

Vi kommer ha världens bästaste söndagar.

Skolan

Jag fattar inte att folk läser min blogg fast jag inte skriver nåt O.o Men skolan dödar mig långsamt, och det har bara gått 3 dagar. Hur ska jag överleva till sommaren?

Pluggdag

Idag är det meningen att jag ska sitta och plugga fysik, matte och bild hela dagen. Det började faktiskt bra för redan halv 12 hade jag börjat med matten. Jag skrev av 2 häften med taluppfattning och ska göra dom några gånger. Sen nu har jag tagit "paus". (AA)

Jag pratade nyss med Minna i telefon. Hon e en trevlig liten prick ;) ♡

Nu borde jag egentligen fortsätta men jag ska vänta på att pappa kommer hem så han kan hjälpa mig med fysiken. Jag har "glömt" hur man gör och räknar med energi, el och sånt. x)

Ett väldigt intressant och inte alls onödigt inlägg känner jag. :P


Dagens låtar

Idag har jag lyssnat på dessa låtar ganska mycket. Dom råkar faktiskt vara väldigt bra.


I see you - Leona Lewis



DONTTRUSTME -3OH!3


Vad ska man säga, jag har väldigt blandad musiksmak i alla fall. x)



Varför har jag lucia glitter på mitt rum?

Varför ser bara designen bra ut i Firefox och inte i Safari? Det stör ja mig på.

Idag har jag varit jätteduktig och städat hela mitt rum (för utom garderoben). Den tänker jag städa någon annan gång, för den vågar jag inte ens öppna. För då kommer allting ramla ut. D: Inte bra.
Okeeejdå jag erkänner, jag gömde lite under skrivbordet, men jag vet inte ens vart jag ska ha allt. Sen kan man ju tänka att det som inte syns finns inte. :D
När jag städade hittade jag min söta, ljusblå tjockis ipod. Den funkar faktiskt. Utom att den piper lite ibland, men herregud den är så bäst ändå. Den har överlevt mycket här i världen tex. en gång fick den för sig att utforska ett berg. Det överlevde den. Min nano kan känna sig utägd. Den skulle inte ens klara att man råkade tappa den.
En blåå har jag :D Och nej, denna bild har inte jag fotat, den tog jag faktiskt från internet :$


Död eller nåt

Nu orkar ja seriöst inte längre, gissa varför mickis fick göra det mesta? (A)

God natt allihopa


Nästan helt klar

Snaaaart klar med nya designen. Min syrra e bäst. Besök hennes blogg ;) www.mwoo.blogg.se


Jag vet att den e skitful just nu

Jag håller på med kodningen, det e därför bloggen e skitful :O


Beslutsångest

Titta. De har svårt att bestämma sig! :O




Nu skriver jag mitt långa inlägg

Ja, jag vet inte vart jag ska börja men jag tror kanske kronologiskt ordning funkar?

I söndags var världens bästaste Liza här hos mig. Vi skulle egentligen har bakat våra specialkakor med en gång, men såklart så hade vi inget smör. -.-' Då kan man kolla på Stormbreaker istället med Alex Pettyfer och dregla lite. Sen kan man oxå konstatera att vi inte orkar se klart på den utan gå till Ica och ska köpa smör och Lizas julklapp (hon ville ha en Bounty). Jag kände mig, trots att hon ville ha en sådan, ganska taskig för jag fick världens finaste present av henne.
Sen när vi köpt smör och allt gick vi hem och började baka våra kakor och failade lite för jag glömde platta till dem. Men dem blev goda ändå. Vi kollade även på Inglorious basterds, den var bra men lite äcklig ibland. (AA)
Efter vi sett filmen behövde Liza åka hem D: så då skjusade vi hem henne.


Liza som äter på sina händer!


Våra kakor i ugnen :) (glömde fota dem när de va klara)


Sen i Tisdags var jag med Hanniiis. :D Vi var och såg Avatar!!! Den filmen var verkligen superduper mega bra och jag är kär i den just nu. Jag sitter och knarkar soundtracket på spotify just nu.
JAG
MÅSTE
SE
DEN
IGEN
Så om någon har lust att ta med mig på den protesterar jag inte. x)


Men iallafall så sov Hanna sen över här och vi var ganska trötta och flummade. Mer behöver jag nog inte säga. Men kul hade vi iallafall. Och somnade vid typ 4. Vi som skulle upp tidig och plugga. Det gick verkligen bra, eller inte.



Idag har jag varit på konstmuseum. O.o Det va ganska coolt ändå, tavlorna var fina. :) Nu ska jag snart gå till Hanna för jag skulle vara där klockan 3. Fast innan det måste ja skriva en till sak.

JAG FATTAR INTE DENNA RUBRIK!

Lixom vaddå kallare?! Igår var det -12 grader. Idag var det -5 grader. Ville bara avsluta mitt inlägg med det.

Det var något mer jag skulle skriva men jag kommer seriöst inte ihåg vad det var. Sorgligt jag vet, men sånt e livet.

JUSTE... jag skulle skriva att jag förmodligen ska fixa min nya design på bloggen idaaaag. :D Den e rosa och jätteflumm men det blir kuligt ska ni se.

Nu ska jag snart gå till Hanna :D Hejdååååå




Eller inte...

Jag skriver ett långt imorn. Det tar ju 1000 år att skriva D:


Jag håller på...

Nu ska jag skriva ett riktigt lång inlägg. Men det kan ta ett tag. Så håll ut! ^^


JAG HATAR RUBRIKER!

Liza är här nu :D Det är bäst, faktiskt. Och vi ska baka idag, våra special kakor. Så jag skriver mer sen ;)


Jobbar på det

Nu har jag börjat med en ny design till bloggen. Matchande kommer den inte vara men den blir nog cool ändå.


Någon gång...

Det sämsta uttrycket som finns är nog "någon gång". För man säger bara "någon gång" när det lixom aldrig blir av. Det suger ärligt talat.


2 januari 2010

Nu ska ja gå till Hanna snart. Jag har inte träffat henne på HEEELA året.  Men snart har jag det. x)


Mitt andra blogginlägg 2010

Klockan snart halv nio?! Lixom hur går det ihop? Jag tyckte den var 12 nyss. Det var ju kul att klockan var så mycket.
I alla fall så var det inte det jag tänkte skriva. Jag ville bara skriva att mitt nya beroende är "Teen Mom". Äntligen en tv-serie med normala problem, inte fejk utan den är verkligen bäst. Jag är lycklig att den finns. Fast jag tror inte den klår "Gossip Girl", bara nästan.
'
Sista helgen jag kan göra vad jag vill, sen måste jag verkligen börja plugga. Har så mycket jag måste göra tills skolan börjar. D:
'
Tänkte lägga in en låt som jag nästan lyssnat sönder sen bästaste Liza la in den på min spotify spellista. :D



1 januari 2010

Är det bara jag som tycker det känns helsjukt att säga 2010? Det går ju knappt att skriva. 2 0 1 0. Det känns det verkligen inte som.
Idag har varit en riktigt göra-ingenting-dag. Nyårsafton tillbringade jag hemma hos Anna. Det var supermega kul och sällskapet var också trevligt. Tack tjejer för att ni gjorde nyårsafton så bra som det blev tillslut.
Jag var väl hemma runt ett någon gång. Då kollade vi på film och somnade runt halv 4. Vaknade sedan av min mobil som hade dåligt batteri (-.-') vid halv 11. Det betyder att jag sovit SJU timmar och nu e jag död.
'
Lista på saker jag gjort på min göra-ingenting-dag:
* Kollat på den ytterst intressanta dokumentärfilmen "Pica pica" som är i skatperspektiv.
* Sett på mtv top 10 x 10 best of 2009.
* Hittade ett "Blue water high" avsnitt som jag var tvungen att kolla på.
* Ätit choklad.
* Suttit (sitter) vid datan.
* Försökt göra något åt mitt fågelbo till hår (det var INTE smart att borsta det)
Sen har jag nog inte gjort något mer.
Bilder från kvällen står Minna för så jag har inga. Men dom hon har e inte precis smickrande på något sätt. Men det spelar ju ingen roll. x)
Nu ska jag hitta något annat sjukt onödigt att göra så försöker jag få ihop något litet inlägg lite senare.
Gott nytt år folket!


RSS 2.0