Strumpfel

Tänkte bara säga att jag nyss märkte att jag har ena strumpan ut och in. Det var ganska kul när jag såg det, men med min sjuka humor blir nästan allt kul. :D


En dag kvar

Folk här hemma är inte riktigt kloka. Vi har redan tre hamstrar och nu ska vi lixom ha en till. FYRA hamstrar är liiiiite mycket. Aja, mickis är super mega glad och jag tänker fortfarande inte städa burarna. Eftersom då blir det tre burar att städa. Yay.
Idag har jag inte gjort något kul alls. Jag har bara städat och det e verkligen inte kul, på något sätt. Liza kommer inte hit idag, men vi ska hitta på nåt någon annan dag den här veckan. :D                                                                        
Här är en bild på mina skooor, som jag e kär i just nu. Dom ska jag ha på mig på nyår, det kommer minst sagt bli intressant. x) ojdå fin kvalite på bilden :S men men man ser ju lite? ^^



Bertil heter denna snögubbe som jag och Gustaf gjorde för några dagar sen. Han har smält lite och han har massa snö i ansiktet men snygg är han ändå!


Jag vill bara avsluta mitt lilla inlägg med att jag har världens finaste bästis och jag älskar dig oxå. :D <33


Inte den bästa dagen kanske

Det gick inte så bra att vara i tebban med Minna idag. Jag började må jättedåligt så pappa fick komma och hämta mig så nu har jag tillbringat hela dagen i sängen och sett på film. Imorgon ska jag vara med Liza, för jag mår mycket bättre, och vi ska baka våra special kakor. Dom är bäst, så är det bara.
Torsdag kommer bli bäst, och jag längtar jätte mycket.
Har väl inget roligare att skriva så, vi hörs imorn eller något.


Julklappar

min bästaste julklapp var mina mysiga älskade Skullcandy hörlurar. Jag är kär i dom nu. Bild kommer imorn ^^ min mobil vill inte det jag vill. Minst sagt.


Jag är glömsk, så är det bara

Jag har heeelt glömt bort att önska alla en God Jul (i efterskott) och Gott Nytt År. Så nu har jag inga skuldkänslor över det längre. Och jag skojade förresten om twitter, jag bloggar OCH twittrar när ja orkar:D
Imorn ska ja shoppaaaa (igen) ska hitta några snygga armband till nyår.
God Natt allesammans


Snöstorm?

Tåget var inställt och bussarna inställda så vi kommer inte kunna åka och handla julklappar. Ibland gillar jag inte snön.


Snö, snö och ännu mer snö

Jag vill bara börja med att säga att om folk inte gillar min blogg så behöver man inte läsa. Så sluta klaga, jag har inte tvingat dig att läsa, det får man göra frivilligt.
JAG HAR JULLOV. Det är helt sjukt, jag har nog inte fattat det själv än. Terminen har gått jättefort. Vi hade avslutning igår i kyrkan och det var jättefint. Som 9:a får man se massa saker som inte alla andra ser i kyrkan, eftersom man får sitta där längs fram och se på alla. Tex. en lärare somnade och det var ganska svårt att hålla sig för skratt då. Och det vara bara EN av alla roliga saker som hände.
Vi fick ju våra betyg igår också och jag måste bara säga att jag är väldigt nöjd, särskilt för att vara hösttermin och lärarna håller ner betygen.
Idag ska jag handla julklappar med Minna och om man tittar ut nu ser det ut som att man blir en snögubbe bara man går ut, det blåser och snöar väldigt mycket här.
Och en sista sak. Om folk vill ha en julklapp av mig är det en bra idé att säga vad dom önskar sig, annars får dom något helknäppt. Så det så.
Nu måste jag klä på mig så jag inte fryser ihjäl ute i snön. Vi ses när jag kommer hem.


Sovmorgon och 5 dagar kvar till jullov

Idag är det sista fredagen i skolan på hela 2009. Det e helt sjuk vad tiden har gått fort. Sen får man då jullov på onsdag kväll, direkt efter en volleyboll turnering men det överlever vi nog. Det ska bara bli så skönt att äntligen få jullov. 25 dagar utan massa pluggande. Okej jag behöver visst plugga inför nationella proven och läsa "mina drömmars stad" och göra mitt bildprojekt.

Nu ska ja gå till bussen om ca 20 minuter, har sovmorgon idag och ska möta Minna vid Eneby Torg. Förstår inte hur jag kom upp imorse, trots att jag satte 3 alarm på mobilen så jag inte skulle försova mig, jag är så trött. Jag orkar inte ens gå upp från sängen nu.
Men nu ska ja borsta tänderna så jag inte missar bussen. Vad ska ni göra idag?

Julmys

Idag har jag varit med Minna och Pems. Vi hade lite "julfika" och åt pepparkakor, lussebullar och drack varmchoklad. Det var mysigt.
Vi såg även på "nya" Harry Potter filmen och kittlade varandra och var allmänt knäppa. Men det är pluggfri helg, så vad gör man?
Dagens problem består av att min kamera laggat sönder och den kan gräva ner sig.
Nu ska jag vara lite social, hejsvejs så länge.

Lennas liv består av pluggande

Jag lever, tro det eller ej. Men hela veckan har jag pluggat och vi hade kemi prov idag (som var apasvårt btw) och nu e jag död efter veckan. Fast imorn kommer antagligen Minna och Pems hit och vi ska ha julfika. Så det ska bli mysigt.
Extremt meningslöst inlägg känner jag men ärligt talat orkar jag inte blogga idag.
Så ät en lussebulle åt mig, så blir jag glad.

Detta är jag och mina böcker

Tänkte bara att folk skulle få en uppfattning om hur mycket plugg jag har att göra. Och hur jag känner när jag ser dom. :D
buhu

Dagens visa


Spanska prov imorn

Jag borde egentligen plugga spanska nu.

RSS 2.0